Benvingut/da al Taller de Músics de Breda

Et dono la benvinguda a la família musical del Taller de Músics de Breda (TMB). Sàpigues que el TMB és una secció del Taller de Breda, per això ara estàs veient notícies de tota mena, ja que estàs en el web d'aquesta entitat.

Informació general.
En aquesta plana et faré un resum del que fem. Per a més detalls fent clic aquí podràs accedir a un fulletó que t'ho explicarà amb tot detall. Fes-ne tota la publicitat que puguis i, sobretot, convida els teus amics i familiars a participar en aquest projecte.

Xarxes socials i comunicació.
Trobaràs tota la informació estàtica en el web de l'associació mare El Taller de Breda. Fes-hi una ullada per si et ve de gust participar en les altres branques com teatre, animació, història, entorn, etc.
A la plana Descàrregues trobaràs informació de com accedir al material per assajar a casa (partitures, lletres, mp3's, midis, etc.).
A la plana Activitats hi trobaràs un reportatge gràfic del que hem fet. I als altres apartats informació diversa.
A la informaciò dinàmica (del dia a dia) hi podràs accedir a través del "facebook" en l'adreça http://www.facebook.com/tallerdemusics.debreda . Si pots, fes-te'n "amic" i fes tots els "m'agrada" i "comparticions" que et sembli a les diferents publicacions, ja que així t'assegures que t'apareguin al teu mur. Quanta més distribució millor!
Amb la teva alta al TMB t'inscriurem en les llistes de distribució d'informació per correu-e, de manera que no t'ha d'estranyar rebre de tant en tant algun missatge amb informació. Amb un simple missatge te'n pots donar de baixa.
I també entenc que has donat el teu consentiment perquè el teu nom i fotos de les activitats on participis les puguem publicar a la xarxa. Amb un simple missatge pots cancel.lar aquest consentiment.

Grups i horaris d'assaig.
Els grups assagen a la Casa, el nostre lloc d'assaig i magatzem. Una casa en el número 26 de l'Avinguda de les Escoles, just en el recinte de les escoles públiques de Breda.
L'horari és dilluns de 19 a 21 h.

Formació.
En els propers dies procedirem a fer-te un Pla de Formació a mida, tant per la teva formació inicial com per a la teva incorporació al grup que considerem més adient. Et podem ajudar en els següents temes: llenguatge musical, tècniques d'instruments, informàtica musical, sonorització i il·luminació professional d'espectacles.

Activitats.
En el web, així com en el "facebook", hi podràs trobar les activitats que hem dut a terme fins ara. L'objectiu és que en pocs dies puguis tocar en grup i en públic, i així fer realitat el teu somni. La il·lusió és la màgia del TMB. Arribem a les persones a través de la música. Pensa-hi en tot moment.

Serveis.
A més d'ajudar-te a tocar, et podem ajudar a triar l'instrument, a comprar-lo, a comprar material auxiliar. Fes-nos qualsevol consulta que desitgis.
També cal que coneguis el Club del TMB. Però anem de mica en mica. No volem atabalar-te.

Preu.
Totes les activitats del TMB són sense cost. Zero. Ho has entès bé. Zero. Però necessitem un cert compromís per part teva i això t'ho explicarem en persona.

Comiat.
Celebro haver-te conegut. També vull dir-te que jo seré el teu tutor en tot el procés, de manera que fes-me arribar qualsevol dubte o idea de millora que tinguis a través d'un missatge. Evita el telèfon.
Espero que la màgia del TMB et faci gaudir compartint la teva música en viu amb nosaltres.

Una abraçada,
Jaume Fugarolas.
Taller de Músics de Breda.