Taller de Músics

El Taller de Músics de Breda (TMB) és una secció de El Taller de Breda, i fou creada en el mateix moment en que aquest es va constituir, el setembre del 2012. El projecte que guia el TMB és ideat i desenvolupat per Jaume Fugarolas, i l'objectiu perseguit és formar musicalment persones adultes mitjançant un mètode ràpid i no molt complicat per tal de poder, a través de diferents grups, complementar amb música en viu feta per músics locals (i de la rodalia) els actes que organitzin les diferents associacions de la vila.
Tothom que vulgui formar part del TMB hi és benvingut, independentment del seu nivell musical, i a més no ha de pagar cap quota. Cada setmana els diferents grups (bandes) que conformen el TMB tenen assaig. Cada primavera s'inicia un seguit d'actuacions ("bolus") que configuren el que anomenem "la Gira" d'aquell any.

Si en vols més informació pots consultar
  • El facebook del TMB fent clic aquí. Has de fer-te amic per poder accedir-hi.
  • Plana de benvinguda del TMB amb instruccions bàsiques, fent clic aquí.
  • El facebook del Taller de Breda, l'associació mare. Accedeix-hi fent clic aquí.

Repertoris (com saber què haig de preparar-me per tocar).
Fes clic aquí per accedir a la plana dels repertoris de la gira d'enguany.
Un cop sàpigues els temes que has de preparar, segons el grup que tinguis assignat, ves a la plana de descàrregues i descarrega'ls (fes un cop d'ull a les instruccions de més avall per saber què has d'imprimir).
I a tocar s'ha dit!!

Instruccions.
Fent clic aquí accediràs a la carpeta de descàrregues, des d'on podràs descarregar tots els material pels assajos. No cal tenir compte al dropbox per accedir-hi.
Un cop en la carpeta principal, veuràs diferents subcarpetes. En concret, a la carpeta Temes, trobaràs per ordre alfabètic una carpeta per a cada tema.
Dins de cada carpeta hi trobaràs:
- Arxius mp3 de les peces tal i com han de sonar amb tota la instrumentació, que de vegades pot ser digital o en directe.
- Arxius midi (mid), amb els que a través del programa VanBasco podràs escoltar la peça, canviar el tempo, escoltar només el teu instrument o silenciar-lo per poder tocar o cantar tu.
- Arxius pdf en els que hi ha les partitures per a cada instrument. També hi poden ser les lletres. Imprimeix només la teva plana, que podràs identificar de la següent manera: a la part superior esquerra hi ha una indicació amb el nom de l'instrument o amb una indicació de la seva transposició:
- Bb per instruments en Sib (saxos tenor i soprano, trompeta, clarinet, etc.).
- Eb pels que estan en Mib (saxo contralt, baríton, etc.).
- C pels que estan afinats a concert (piano, flauta, baix, guitarra, trombó).
- Arxius pdf amb les lletres dels temes.
Qualsevol incidència que tinguis fes-me-la arribar per correu-e.