divendres, 22 d’abril del 2016

Recital de Poemes d'Aragay

Un centenar de persones han emplenat el Museu Municipal Josep Aragay, en el Recital de Poemes del propi artista, avui divendres 22 d'abril de 2016, dins els actes de Sant Jordi 2016.

Entre els assistents, ens han acompanyat, familiars de Josep Aragay, que han fet la donació d'un autoretrat de l'artista, al fons del museu.

El Taller de Breda, organitzador de l'acte, ha presentat aquesta nova producció original de Jaume Fugarolas, que ha estat titllada d'elegant i exclusiva.

L'esdeveniment ha comptat amb la participació de 12 rapsodes de diferents edats i procedències socials, que han interpretat un recull de poemes del llibre Itàlia de 1918 de l'artista, amb la col·laboració especial de Ferran Llavina, actor i doblador de televisió.

Així mateix, Neus Pimàs (violí), Glòria Busquets (saxo) i Vicenç Moya (percussió), components del Taller de Músics de Breda, han posat el toc musical, amb música en viu, amb sabor italià en els interludis.

També hem pogut gaudir de l'estrena de la Cançó del Ventall, un dels poemes seleccionats del llibre, pel qui Jaume Fugarolas n'ha composat la música i l'hem escoltat, cantat, en la veu de Eva Goñi acompanyada al piano pel propi autor. La partitura original ha estat cedida lliure de drets d'autor al fons del museu.

Un acurat disseny d'escenari, amb projeccions i colors han fet que els assistents hagin gaudit d'una tarda-vespre exclusiva, elegant i relaxada, en el primer acte del cicle Moments al Museu Aragay, que serà una altre forma de veure el museu i la seva obra.

Podeu veure o descarregar el material gràfic aquí.
- Col·lecció de fotos de Jaume Roca. Clic aquí.
- Programes, partitures, postals i altre material gràfic i complementari utilitzat al recital. Clic aquí.
- Vídeo del making of. Clic aquí.
- Vídeo sencer de l'acte. Clic aquí.

Donem les gràcies als assistents, a l'Ajuntament de la Vila i a la direcció del Museu Municipal Josep Aragay.